Materielt lavement!!!!

Når man bevæger sig, bliver man bevæget

imgres

Ja, så skete det altså. Midt i al praktikken og vi har styr på det hele og er helt afklaret med at skulle flytte fra alt, hvad vi har bygget op de seneste fem år – tankerne! Frygten kom snigende ind fra højre, da vi kørte ned ad vejen og ind i indkørslen til vores dejlige hus. Og tænk engang! Alle tvivlsspørgsmålene hobede sig op hos os 23 dage inden afrejsen.

Hvem (som har prøvet det) husker ikke sin efterskoletid? Eller rettere tiden lige inden? Jeg husker det selv som ca. 14 dage før afrejse. Pludselig fandt jeg ud af, at det jeg havde glædet mig til i flere år, pludselig var verdens dårligste ide. Jeg havde det jo så godt blandt venner og familie. Det var trygt og godt og jeg vidste, hvad jeg havde, men ikke, hvad jeg ville få. Var det så ikke bare nemmere at blive hjemme?

Det samme gør sig åbenbart gældende 15 år senere. Var det måske ikke lige lidt overilet at sælge huset? Bilen kan vi da beholde, børnenes institution; skal vi ikke bare betale til den imens vi er væk, så er vi sikre på at have den, når vi kommer tilbage igen? Og hvad med alt legetøjet? Kan de undvære det? Kan børnene overhovedet tåle alle de omvæltninger, der venter? Kan vi?                                                                                                                             Heldigvis ved man et og andet i dag, og måske ved vi det netop fordi, vi dengang, for 15 år siden turde kaste os ud i det nye og oplevede, hvad der skete, når vi satsede. Vi blev rigere, lige som denne rejse vil gøre os rigere (læs: prøver jeg lige nu i panik at overbevise mig selv om at alle vores beslutninger er rigtige).

Nu er tiden på fantastiske Cirkus Søndervang snart slut! Pigerne er startet i børnehave og Carlson i vuggestuen efter endt sommerferie, og vi skal i gang med at pakke kælderen sammen. Jeg er glad for, at vi er i god tid med nedpakning, da der altid er meget mere praktik og logistik, end man lige regner med. Her kommer min anden anbefaling så snigende på bloggen –PAK NED I GOD TID! Vi starter med kælderen og tømmer den helt. Vi har fået lov til at opmagasinere hos familie imens, at vi er væk, så det er en noget billigere løsning end at skulle betale for det. Den 9. august siger børnene farvel til huset, og så tømmer vi resten uden deres tilstedeværelse. Herfra bliver campingvognen vores bolig, frem til afrejsen.

Og hvad så når I kommer hjem igen?                                                                                           Den tanke fylder også lidt nu, men jeg aner det jo ikke. Den ene dag vil jeg bo i en mølle uden nogen rette vinkler, den næste i et romantisk bondehus ved et gadekær, den tredje i et økologisk bofælleskab med delebiler og den fjerde i et nulvækst-hus, som bliver bygget mens, at vi er væk – helst ud til en dejlig grøn skov.

Én ting har vi valgt fra. Vi ved, at vi ikke skal tilbage til et villakvarter, med en hæk imellem hver nabo, hvor man automatisk kommer til at tysse på børnene, eller selv taler lidt lavere for ikke at være til gene for andre. Det er for tæt!

Vi skal have noget mere luft og forhåbentligt bliver vores tanker med nuancerede undervejs. Sig endelig til og smid gode ideer af sted til os i det varme østen. Vi har masser tid til at tænke store tanker dernede.

Selvom tankerne og tvivlen kom og vi lige nu bliver rystet følelsesmæssigt, fordi vi tager et kæmpe spring ud af komfortzonen, så kigger vi stadig på hinanden og siger, at det er det rigtige. Og hvis jeg et øjeblik springer op i helikopteren, så er der intet der kan gøre mig mere tryg end at rejse med min familie. Det er nærmest som at tage komfortzonen med jo! Så er huset, børnehaven, bilen, vejen og campingvognen alligevel bare en skal. Vi må indse, som jeg startede med at skrive: vi bevæger os, og kan derfor ikke undgå at blive man bevæget 😉

Nana

   

3 kommentarer

 • Kaas

  Det smukke ved jeres tilgang til verden er at i ligeledes bevæger andre.. Ha en fantastisk tur, med åbne sind og træk på skuldrene, alt skal nok gå 🙂 og: der findes både biler og boliger til salg når i engang kommer hjem igen, ingen stress:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana

   Tak søde Kasper

   Hvor er det dog dejligt med beskeder herinde. Vi nyder det og venter med at stresse over, hvor vi skal bo når vi kommer hjem. Nu skal vi til en lækker bountyø og det bliver skønt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana

   Hov jeg har jo slet ikke svaret på denne besked og skulderklap.. Tak for ordene. Du ved præcis, hvad jeg tænker!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Materielt lavement!!!!