”Kan de lide ALLE børn, eller er det bare os de er så vilde med?”

It’s always better when we´re together

Så er det tid til, at rykke videre. Pludselig gik det op for os, at vi har boet her i 10 dage. Vupti! Så gik tiden. Med hvad? Det var jo lige præcis det, den skulle. Ingenting andet en kvalitetstid med ungerne.

Selvom vi er omtrent 9.000 km hjemmefra trygge Danmark og vi ikke vil gøre tingene som derhjemme, så er der et tankemønster, som vi har taget med os herud. Evnen til at tænke: “Hmm, gad vide om det kan blive lige så godt det næste sted. Lige så god mad, lige så sødt personale, lige så rolige omgivelser, alt det man kan finde på at bruge som undskyldning for ikke at rykke videre. Skulle vi liige blive her en uge mere, måske to?” Vi ved jo, hvad vi har og ikke hvad vi får. Præcis sådan havde vi det i går, men her til eftermiddag, hvor vi gik og pakkede ned og klargjorde vores afrejse, begyndte vi mentalt at gøre klar til at skulle videre.

Børnene glæder sig helt vildt. Vi skal jo til Koh Chang – elefantøen og det er det, pigerne efter sigende har set allermest frem til. At ride på elefanter. Det og meget mere skal vi på Koh Chang. Først og fremmest skal vi dog afsted og på jagt efter noget nyt og dejligt at bo i. Vi glæder os og vil i aften sætte os på vores veranda og nyde voksentiden og nyde at vi nu skal videre ad en ny vej på vores rejse.

Dette indlæg indeholder blot lidt stemningsbilleder fra Koh Samet. Vi har brugt tiden her på at gå en masse småture, spise is, sidde i skyggen, spille spil og bare virkelig komme ned i gear. Pigerne er begyndt at løse kryds og tværs, som der er tid til, når Carlson sover og vi er én til én. Luna er som forvandlet “Mor har du lige set, hvor stærke mine ben er blevet? Måske er det fordi jeg snart bliver fem år.” Meget befriende og forløsende for hendes forældre, også selvom hun først bliver fem år den 4. august 2016!

Leg, læring og fordybelse. Skønt.

Leg, læring og fordybelse. Skønt.

Scootertur.

Scootertur.

Tøser på vandretur

Tøser på vandretur

Dejligt! Endelig en gynge med plads til alle

Dejligt! Endelig en gynge med plads til alle

Hygge på værelset før sengetid.

Hygge på værelset før sengetid.

Uha ja ungerne er blevet vant til opmærksomheden og er helt upårvirkede:)

Uha ja ungerne er blevet vant til opmærksomheden og er helt upårvirkede:)

Der hygges med UNO

Der hygges med UNO

Det er skønt at være ved vandet.

Det er skønt at være ved vandet.

Et hit på ferien er de mange lækre frisklavede shakes der kan indtages. Her venter vi på færgen til Koh Samet. Der er lige tid til at nyde en enkelt:)

Et hit på ferien er de mange lækre frisklavede shakes der kan indtages. Her venter vi på færgen til Koh Samet. Der er lige tid til at nyde en enkelt:)

   

4 kommentarer

 • Vibeke

  Hej Nana. Nu har spørgsmålet boblet siden jeg læste dette indlæg. Løser Luna kryds og tværs allerede? Har vist arvet lidt skriftlige evner

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana

   Hej Vibeke

   HUn løser ikke selv kryds og tværs, nok er hun fremme i skoene, men har hverken lært at læse eller løse kryds og tværs. Dog har hun en søster som sidder og øver sig i stavning og så vil hun også være med, så hun har en af de aller nemmeste og så hjælper hun med, hvad ordet hedder og jeg skriver det med blokbogstaver på et papir og så kopierer hun ordet. Så på den måde;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alina resort på Koh Chang. Billigt, store/dejlige værelser. Med pool og lige ovre på den anden side er stranden. I må og skal spise på Thors! Mega lækker thai restaurant lige ned til havet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana

   Hej Camilla

   KAn du huske prisniveauet på Alina REsort?

   Tak for tippet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

”Kan de lide ALLE børn, eller er det bare os de er så vilde med?”