Sikken voldsom trængsel og alarm…

Vores rejse indtil nu – et overblik

IMG_0835  Der er en del, som spørger ind til vores rejseplan. Den har vi jo ingen af. Men her kan I se, hvor vi har været indtil nu. Jeg har også noteret, hvor vi har boet og hvad prisen var. 

Bangkok – 4 dage – Boede på Rembrandt Hotel (langt over budget)

Koh Samet – 12 dage – boede på Tubtim Resort. 1150 baht pr. nat uden                 morgenmad.

Koh Chang – 11 dage Coral Resort 1100 baht med morgenmad

Bangkok – 3 dage  – boede på New Road Guesthouse. 1200 bath pr nat uden morgenmad

Chiang Mai – 9 dage – lejede hus igennem Air BnB til 330 kr. pr. nat, sammen med Sunes forældre

Ho Chi Minh City, Vietnam – 8 dage – lejede igennem Air BnB

Mui Ne, Vietnam – 5 dage – Full Moon Village, 65$ inkl. morgenmad

Bangkok – nattog ingen overnatning. Vi rejste på 2. klasse i nattog til Surat Thani. Ca. 160 kr pr. voksen

IMG_4244Koh Lanta – 8 dage – Sea Sand Sun Resort. 750 baht inkl morgenmad.

Koh Ngai – 5 dage – Thanya Resort. Over budget. Med morgenmad

Koh Mook – 11 dage – Koh Mook Garden Resort. 500 baht uden morgenmad

Bangkok – 3 dage D&D Inn på Khao San road. 100o baht pr. dag med morgenmad.

Hua Hin – 14 dage, lejet hus gennem Air BnB, ca. 400 kr pr. dag. Vi boede sammen med min mor og hendes mand.

Ranong – 1 dag – Viman hotel. 450 baht uden morgenmad

Koh Phayam – 12 dage. Vi boede i Little Hut, 850 baht. Smile Hut 700 bath og Himmapan, 900 bath. Alle steder uden morgenmad.

….Og nu venter Koh kho Khao på os. Vi drager afsted i morgen tidlig. Spændende. Lonely Planet har ikke fundet plads til den i deres rejsebeskrivelser. Det i sig selv er ret fedt.

IMG_4855

Glædelig jul derude

Nana

 

   

9 kommentarer

 • Mette

  Så dejlig læsning ❤️
  Jeg er i total panik, jeg vil det hele 😂 Vi skal afsted i 4 uger til februar.., og hvad skal vi dog prioritere…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Nana 🙂 Fedt tv program! I er da bare en skøn familie 🙂 Med jeres erfaring vil jeg tillade mig at spørge; vi skal til krabi 3/2-17. Vi vil starte på koh mook og derefter til koh lanta, men vi har intet begreb om hvordan vi kommer til koh mook? Ved du om vi kan køre til en havn og blive sejlet? Sejler de hele tiden og er det med longtail? Og gad vide hvordan vi kommer videre fra koh mook til koh lanta?
  Jeg håber du måske ved og kan kaste lys over dette med din erfaring?
  De bedste hilsner Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana

   Når i lander i Krabi så book en overnatning der. Derefter vil i nemt kunne booke til Koh mook derfra. I skal lidt sydligere med en minibus (taxi kan ikke svare sig, grupperejser er billigere) Og så sejler i fra fastlandet ca. 30. minutter og så er i der. Der er højst sandsynligt longtail i skal sejle med. Hvor at i nok sejler i speedbåd til Koh Lanta fra Koh Mook.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Støtte på din blog meget spændende læsning. Men hvad pokker lever i af i et år. Har i sparet op. ? Idag kan man jo ikke have meget overskud ved salg af bolig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana

   Hej Nille

   Tak fordi du følger med:) Selvfølgelig er det noget af en udskrivning at tage på denne rejse. Heldigvis solgte vi i sin tid begge vores lejligheder med et plus. Det kunne vi putte i huset, som vi også fik solgt med et yderligere plus. Ud over det har vi solgt vores bil og meldt børnene ud af institutionerne. De tog poster sig selv udgør 150000 kr. Og med vores budget på 200000 kr. Så var vi tæt på. Vi bor også i et land, hvor vi er så heldige at få børnepenge – det er de resterende 50000 kr og så var vi hjemme. Vi har ingen ting der skal betales derhjemme, selvfølgelig har vi heller ingen indkomst lige nu, men det har vi heller ikke behov for, fordi vi har sparet op. Regnstykket er ikke lavet endnu, men vi håber på at vi holder os på de 200000 kr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nille

   Fedt
   Nu er jeg jo total tal freak, du kan jo ikke med regne det du spare på ved ikke at være i DK når i ikke har en indtægt. Pyt..
   Forsat god tur.
   PS har i orlov fra jeres job?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Så dejlig læsning
  Skønt, skønt med skønt på, altså.
  Vi er i overvejelser omkring at sælge ud og gøre det samme. Men vi er sådan i tvivl, mest vedr. drengene som nu går i 2. Og 5. Klasse-kan de holde til at være væk fra det hele…. Plus, tanken om ikke at have et hjem at komme hjem til…. Ville det være til at være med?…. Bum bum….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana

   Godt at du skriver Camilla. Huset har vist sig at være det mindste. Faktisk er det en lettelse ikke at have det, da det gør os mere frie i vores overvejelser. Hvad vil vi bo i, hvor vil vi bo osv. Det har givet os så mange muligheder. Jeg ved godt at det uden tvivl er nemmere at tage børne på 2,4 og 5 med ud af deres hverdag, det er selvfølgelig noget andet med jeres, men den tid man er afsted og oplever tusinde ting, den tid kommer aldrig igen og jeres børn vil garanteret komme hjem med rygsækken fyldt med en masse fede oplevelser. Og tænk lige på at det ikke er dem alene som har den oplevelse, det er noget i går sammen. Et andet plus er at jeres børn vil kunne huske det – vores forstår jo ikke hvad det er vi giver dem, selvom vi mærker det dagligt. Vi var ikke i tvivl om vi skulle sælge. Det som gjorde det svært var menneskerne omkring os, men det har altså vist sig at være helt ok alligevel. Dem vi skal holde kontakt med, holder vi kontakt med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Nyyyyyder at følge med. Fortsat go’ tur (er grøn af misundelse)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikken voldsom trængsel og alarm…