”I må kun få den cola, hvis vi køber det hus, NU!”

MUMS

_MG_4316 kopi foto 1Den søde juletid står for døren og juleaften er lige rundt om hjørnet. Vores skal fejres på restaurant Green Pepper lige ud til vandet med solnedgang, lækker mad og forhåbentlig en masser andre mennesker, som er i julestemning. Vilma er godt nok ikke helt sikker på, at det kommer til at gå godt med juletræsdansen. ”Vi kommer jo til at synge i munden på hinanden på forskellige sprog.” Jeg er spændt på, om der overhovedet er et juletræ. I så fald så skal vi nok danse rundt om det og synge alle de danske julesange, som vi og de kan. Jeg er simpelthen så glad for, at vores børn får lov til at opleve julen i et andet land på en anden måde end den, de kommer til at opleve mange gange hjemme i Danmark. Det er de ting, som er anderledes man husker og selvom det er begrænset, hvad de kommer til at huske fra denne tur, så vil vi kunne snakke meget om, at det i hvert fald var en anderledes jul. Også fordi menuen står på sennepssild, skinke, æg, kødboller og andre svenske specialiteter. Jeg indrømmer blankt, at jeg godt kunne indtage en halv and med rødkål og mors brune sovs i morgen. Og ja, en 8-10 tarteletter til den traditionelle julefrokost 2. juledag. Men man har jo lov til at drømme og have noget at glæde sig til. Og det gør jeg!

foto 2

Apropos drømme, så har jeg lyst til at skrive en lille anbefaling. Julen er som sagt hjerterne tid og jeg har lyst til at dele en oplevelse med jer. Både til dem som er i Thailand, men også til dem, som skal. Al denne snak om mad får mig nemlig til at tænke på den dag, vi trådte ind på MUMS i Hua Hin. Jeg ved ikke, om i kan huske det, men det var den danske restaurant, som vi besøgte og nød alt for mange håndmadder på. Da vi sad og sundede os over vores indtag af rugbrød, leverpostej og spegepølse og plejede vores meget oppustede maver, faldt vi i snak med ejeren Lasse og fandt ud af, at han havde kastet sig ud i en drøm. Han traf for to år siden en beslutning om at tage fra Danmark og prøve lykken herude. Han ville lave en skandinavisk restaurant, som der åbenlyst er et marked for i Hua Hin. Han arbejder alt for meget og der er stadig lang vej, men han lever sin drøm og det skal hyldes! Jeg sender ham de varmeste anbefalinger og julehilsner her fra vores familie. Du er for sej!

_MG_4311 kopi

Hvis I er i Hua Hin eller skal til Hua Hin så tag lige og besøg MUMS! Det er det nemlig… MUMS!

_MG_4306 kopi 2

Når vi rejser rundt herude ser vi så mange dejlige steder og nogle gange forestiller jeg mig, hvor dejligt det ville være at bo her for evigt. At have en lille juicebar ud til vandet. Lave sund mad, dyrke min egne grøntsager og bare nyde livet dagen lang. Jeg er håbløst naiv. I hvert fald tænker jeg ikke over, at det er livet som arbejdende, jeg er rejst væk fra i Danmark. Jeg lader mig rive med og tænker: ”Skide god ide,” indtil jeg får drøftet det med den mere realistiske part i vores forhold – Sune – og bliver mindet om, hvor hårdt et liv som selvstændig kan være. Derfor bliver jeg også MEGA imponeret når jeg møder mennesker, som har taget springet. Kastet sig ud i det her liv som iværksætter i udlandet.

Så når jeg tænker, at jeg vil åbne en juicebar på en bountyø, så smiler jeg, tænker på Lasse, som knokler på at få sin forretning op at køre og tænker: Det er skønt at drømme, Nana, men det er ikke alt, der nødvendigvis behøver at gå i opfyldelse.

Rigtig glædelig jul fra alle os til alle jer.

Vilma, Luna, Carlson, Sune og Nanafoto 1

 

 

 

 

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

”I må kun få den cola, hvis vi køber det hus, NU!”