Er Filippinerne en destination for børnefamilier?

You are always one descision away from a totally different life

 

_MG_5196 kopi

Alle de beslutninger, som venter om 24 timer er stadig så uvirkelige, at jeg ikke engang har fået sommerfugle i maven endnu. Mest af alt er det hele forbundet med vemod lige nu. Alt skal for sidste gang pakkes ned i vores rygsække. Vi skal sige farvel til et liv på fuld tid med vores børn og goddag til en verden, som på alle mulige måder bliver en anden. Hvordan det bliver vides ikke, men det bliver helt sikkert hårdt at skulle undvære hinanden, når den tid kommer. På en eller anden måde er vores families identitet blevet lig med et nomadeliv i udlandet. Børnene har levet en stor procentdel af deres liv på denne måde og selvom de glæder sig til Danmark, så er jeg ikke helt klar over, hvor meget de kan huske. Carlson tæller til ti på thai og engelsk, men forleden gik det op for os, at han ikke kan tælle til mere en fem på dansk! vlcsnap-2015-08-26-20h52m18s448Han har ingen erindringer fra Danmark, men har dog helt styr på, at der står en kasse fyldt med biler og togbaner og venter på ham. Alle tre børn har lært så meget på denne rejse og jeg glæder mig til, at andre voksne og børn skal møde dem og blive en del af vores liv, når det begynder derhjemme. Når det så er sagt, glæder jeg mig FUCKING meget til bare at være mig.IMG_5611Ikke kun en time eller to. Nej! At tage toget til København og se nogle af de damer, som betyder allermest for mig, sidde i den danske sol og snakke og snakke og snakke, uden at blive afbrudt, uden at være opmærksom på andet end samtalen. Eller at tage på festival med den dejligste veninde og prøve at være alene uden børn og mand en hel weekend. Mon det overhovedet er muligt?

Først og fremmest siger vi i morgen goddag til dejlig familie i lufthavnen og selvom ungerne slet ikke kan vælge, hvem de skal kramme først, så glæder de sig bare rigtigt meget.

foto 2

Tusinde tak fordi I stadig er med på vores rejse. 10 måneder er gået med 100 procents kvalitetstid med vores børn. Hvad så med bloggen? Jeg ved det faktisk ikke endnu. Jeg har lidt forskellige indlæg, der kommer ind angående rejsen, men hvad der herefter skal ske, må tiden vise. Jeg har nydt at dele ud af mine tanker og vores rejseerfaringer og det har været så fedt at mærke, at flere og flere har henvendt sig for at udleve selvsamme drøm. Jeg ved, at jeg vil tænke tilbage på denne rejse som en af de bedste stunder med mine børn, og selvom det var hårdt arbejde, så har det været det hele værd. Når de vokser op og selv skal bidrage til verden håber jeg, at det bliver med en tilgang, som den vi har rejst rundt med her. Man behøver ikke eje alt i verden eller stræbe efter guld og rigdom for at finde den sande lykke. De materielle goder er dejlige at have, men i virkeligheden unødvendige, hvis man skærer ind til benet. Hvis man har hinanden, er en del af et fælleskab, hvor man bidrager med det man kan, så findes vejen til den personlige lykke efter min mening dér.

_MG_4996 kopi

Én ting er helt sikkert. Uden at jeg afslører for meget, så ses vi et andet sted, end her, i det virtuelle univers, før I ved af det.

 

På glædeligt gensyn

 

Nana

 

 

   

4 kommentarer

 • Anne

  Tusind tak fordi du har delt jeres oplevelser og refleksioner – jeg har fulgt med i perioder når rejselysten har grebet mig, og er så småt ved at planlægge hvornår og hvor vi skal hen 🙂 Vores datter er tre og tvillinger kun 2 måneder, så det bliver ikke endnu – men måske et længere ophold 1-2 steder i Thailand, når drengene er 7-10 måneder… Held og lykke med hjemrejse og hjemkomst,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åhhh så dejlig læsning, glæder mig til at ses en masse i løbet af efteråret ❤ kun en smule misundelig på festivalen 😂
  Vi tager lige den sidste mdr af fuld tid med og den skal bare nydes Max.
  Knus til dig søde kusine, glæder mig til at ses.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Du er nødt til at lave opdatering med hvor I ender, hvordan jer og børnene får tilpasset jer – og så en om et årstid eller mere. Jeg tror bare I ender et andet sted end at fortsætte med to gange fuldtid 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  En weekend med kun mig… det er helt sikkert muligt. Og jeg glæder mig som et lille barn

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er Filippinerne en destination for børnefamilier?