Nye tiltag på bloggen

Derfor sagde vi ja til TV

IMG_5255 kopi

Tænk! Om to uger kan man sætte sig til rette i sofaen og se vores ansigter på DR1. En mærkelig tanke, lettere angstprovokerende faktisk! Nu hvor DAGEN nærmer sig, så går det pludselig op for mig, hvad det er, vi har sagt ja til. Men hvad er det så egentlig vi har sagt ja til?

For lidt over et år siden gav vi, i overført betydning, vores liv i hænderne på Nordisk Film. ”Værsgo, her har I fem personers liv, vores liv kan I, i princippet, vælge at fremstille som I har lyst til. På godt og på ondt uden at vi som sådan havde noget at skulle have sagt. Vi blev en del af en forretning, en produktion, som skulle fremstille det, som befolkningen vil se – igen på godt og ondt. Hvad endte det hele så med?

Programmet hedder ”Jagten på det gode liv” og i titlen ligger jo implicit vores rejsemål – at stoppe hamsterhjulet, sætte livet på pause og være sammen hele tiden.

IMG_6004 kopi

Efter at jeg i et år har skrevet på bloggen, har de fleste af jer nok konkluderet, at det dér med at dele ud, det er i den grad noget, jeg er tilhænger af. Og af præcis samme årsag sagde jeg med det samme ja til at deltage. Skidegod ide og mulighed tænkte jeg. Men ligesom bloggen var mit pusterum, så var vi som familie ikke sikre på, at vi kunne integrere en ekstra (kamera)mand i familien uden, at det ville ødelægge vores ferie.

 

Det var ikke nemt og vi var i lang tid ikke enige i, om det var det rigtige for vores rejse, men netop ud fra devisen om; at man skal dele ud og inspirere i positiv retning for at gøre verden til et bedre sted at være, sagde vi ja. Det lyder stort og langhåret. Tjah… Det er det måske også, men ikke desto mindre, så vil jeg påstå at, vi skylder os selv at prioritere os og vores familie noget mere, end det vi gør i dagens Danmark. Derfor kan det være, at dette program vil få flere til at trække stikket i større eller mindre målstok. Man behøver ikke sælge alt, rejse et år, droppe sine jobs eller lignende. Man kan gøre det på mange måde, hvis man får lyst. Det som bliver fremstillet på DR1, var vores måde at trække stikket på.

IMG_6095

Det er ikke bare lige at være med i sådan en produktion, men jeg vil sige, at de mennesker som har arbejdet omkring os og vores børn, har været fantastiske! Hundrede timers optagelser de har set igennem er blevet kogt ned til seks programmer og jeg føler at det er gjort i lige præcis den ånd, som præger vores familie: Ro, kaos, kærlighed, tid, refleksion, savn og et billede af en helt almindelig familie. Og allerede i første program vil I se, hvad jeg snakker om. Der har vi nemlig alle elementerne med, er jeg ret sikker på.

 

Jeg må endnu ikke løfte sløret for, hvilken eksakt dag programmet vises, men i denne uge vil man kunne se de første trailers fra programmet på DR’s kanaler.

IMG_5533Vi glæder os til at sætte os i sofaen og se os selv – angstprovokerende eller ej:)

 

Nana

   

3 kommentarer

 • Det lyder rigtig spændende. Vi glæder os til at følge med og blive inspireret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte Keller

  Jeg har fulgt jeres rejse på Facebook med stor fornøjelse. Glæder mig til at se jeres rejse på TV, og blive inspireret. Måske man kunne få vækket sin ungdoms eventyrlyst og vovemod.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder da mega spændende! Altid inspirerende, når folk har lyst til at dele ud af deres hverdag. Specielt jeres hverdag, der er, af hvad jeg kan læse mig til, ret anderledes og exciting 😀 Glæder mig til at følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye tiltag på bloggen