En mulighed jeg ikke kunne sige nej til…

Jagten på det gode liv – se med imorgen 20.30

949c9d_2d60ac52207c49e88571376f7ea81dc5-mv2

Så er det imorgen første program med os bliver vist (Se traileren her og læs mere om programserien her). Her er vi så alle sammen. Os fire familier som du kan følge i de næste seks uger fra imorgen af på DR1, klokken 20.30. Vi er alle sammen familier, som har valgt at gøre noget anderledes, i jagten på at optimere familielivsgejsten sammen og  derfor på vidt forskellige måder søger facit.

Fra venstre har vi den dejlige familie Tina og Jens, som har valgt at bosætte sig i et helt nyt land på ubestemt tid. Der er bare et lille aber dabei, før det hele kan gå op i en højere enhed. Følg den spændende og ikke altid lette vej i jagten på det gode liv for dem. Kig eventuelt også på deres egen blog. Ved siden af den skønne familie står Nete og Nik. De trækker i den grad også stikket og udforsker konceptet simple living for at få mere tid til hinanden og deres børn. Hvordan får man mest muligt ud af mindst muligt? Og hvordan gør man så det inden for landets grænser? Læs eventuelt også mere på deres blog, hvis det er sådan en ændring, man drømmer om. Ja, og så er der jo os. Vi solgte alt – ikke vores børn – dem tog vi med os, sammen med et par rygsække på ryggen og lagde så Danmark bag os i et år. Se hvilke tanker vi gjorde os inden vores afrejse her. Man kan i programmet følge vores udvikling som familie, hvilke tanker gør vi os undervejs, hvad er hårdt ved at rejse sammen, hvad er godt, og hvordan kan man bruge det fremadrettet i vores liv NU!  Sidste skønne par I skal følge er Ditte og Kim og deres to børn. De vælger at udleve drømmen og tager til USA. Dog er det ikke kun drømmen om at prøve et nyt land, der trækker. Der ligger en stor uløst problematik bag deres beslutning om at søge hjælp i netop dette land. Læs mere om dem her. Jeg synes selv, de tre andre familier er mega meget sejere end os, det de gør virker på mange måder meget vildere og udfordrende end vores rejse, men vurder selv, når i kigger med.

Bliver vi lykkeligere? Er vi lykkeligere nu? Hvordan bliver vores forskelligartede jagt efter det samme mål indfriet!?

Se med imorgen i Jagten på det gode liv på DR1. kl. 20.30

Følg eventuelt også med på Facebooksiden de5stikkeraf og på min instagram af samme navn.

Og kommentér endelig på: Hvad ville det bedste liv være for dig!?

Nanafoto 1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mulighed jeg ikke kunne sige nej til…