Er fremstillingen af os på TV troværdig?

Vores top 5 over øer i Thailand

_MG_4535 kopiDer er simpelthen så mange, der drømmer om det samme, som vi gjorde for et år siden. Jeg bliver så glad for alle de spørgsmål, der kommer herinde. Undskyld hvis jeg ikke når at skrive til jer alle sammen. Flere og flere spørger: “Hvor skal vi tage hen?” Jeg vil anbefale, at I går ind og læser dette link, som beskriver vores top fem over øer, vi faldt pladask for.

…I øvrigt er vores jagt på det gode liv ved at tage en ny  og spændende drejning. Det vil jeg dele med jer, efter sidste udsendelse på DR. Dog kan i følge med i vores videre færd på rejsen, de næste tre torsdage;)  Altså hvis i har lyst:)

 

DSCF4849Hvalhajerne var kæmpe store på CEBU. IMG_6761

Hyggestund på en af vores favoritter – Koh yao Noi…20160330_120442_008foto 1Nana

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er fremstillingen af os på TV troværdig?