VIGTIGT når du vælger en længere rejse med børn

Link til aftenens program på DR 1

12235048_493818717462949_1498548309780391094_n

Her har i aftenens link til program nummer 4:) Puha det var en berørt Nana, som så med. Udlængsel er vist det eneste der fylder i mit hoved lige nu… Og så selvfølgelig vores mega seje børn.. Advarsel – elendig kameraføring fra min side, haha…Men igen får videojournalisten de bedste momenter med ungerne med. Ren og skær nydning.

2015-08-28 08.38.59

Og nu kan jeg  faktisk ikke vente længere… I får også noget andet. – Vi fortsætter nemlig vores jagt på det gode liv. Ud fra devicen: Det handler ikke om, hvor god du er, men hvor god du beslutter dig for at være.  Se her hvad vi har kastet os ud i:)

 

Nana

foto 8

   

2 kommentarer

 • Har lige siddet og svømmet hen til synet af jeres vidunderlige familie, og jeres oplevelser.
  <3 <3 <3
  Jeg er gammel globetrotter, og skal da love for, I lige har vækket den slumrende rejselystne drage til live.
  Tusind tak fordi I inviterede os med på jeres livs tur.
  Ønsker jer al mulig held og lykke i livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana

   Dejlig besked Mogens.

   Vi har simpelthen fået så meget positiv feeds back at vi ville ønske at de havde brugt mere tv tid på alt det praktiske, så endnu flere kunne tænke: “Vi gør det sgu”, men heldigvis er der allerede mange som har skrevet at de smutter efter inspiration fra os og det var jo missionen med programmet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIGTIGT når du vælger en længere rejse med børn