Link til aftenens program på DR 1

Skal i se med i aften?

11951949_468915356619952_2734778962998733959_nJeg elsker bare det her billede – og netop derfor blev det aftenens forside:)

Nu lakker programserien mod enden og uden at afsløre for meget, så bliver det mere konfronterende for os nu, end det hidtil har været. Vi kommer tilbage til et sted, hvor vi bare ikke vil hjem fra. Elskede Koh Mook og søde Yo, som Carlson genforenes med. Den scene, hvor de ser hinanden efter fire måneder står stadig lysende klart for mig. Vi kommer ind med båd efter vores livs værste sejltur, hvor fire ud af fem har kastet op, fordi der var så høj bølgegang. Da Carlson og Yo får øje på hinanden spurter, altså så meget man kan spurte med Carlsons korte ben, mod hinanden og…. Ja, se med selv. Om 5 minutter.

Jeg kan godt afsløre, at det ikke kun er i sofaen i aften, at jeg fælder en tåre, men også på skærmen. At skulle forlade et sted, hvor man har følt sig så meget hjemme var faktisk sværere end at sige farvel til vores gamle hus, efter fem dejlige år! Det er lidt tankevækkende, at man rejser væk fra hverdagen og så er det netop dér, hvor vi fik skabt den selvsamme hverdag, at vi havde svært ved at rejse videre.

Men er det så netop ikke bare tegn på at vi kan skabe en hverdag, lige meget hvor i verden vi befinder os, bare vi har vores elskede med os? Måske er lykken ikke en destination, men en måde at leve på?

Nyd programmet i aften.

Nana

Iøvrigt vil jeg benytte lejligheden til at vise vores nye tiltag i hverdagslivet – WoodsUp

Har I gjort adventskalenderen klar, ellers så tjek lige denne mulighed:) 14915233_608988809286954_1202205855004783093_n

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Link til aftenens program på DR 1